Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community Archives > General Interest Forums > Reef Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10/24/2001, 01:18 PM
Spykey Spykey is offline
Registered Member
 
Join Date: Mar 2001
Location: Willingboro, NJ
Posts: 391
Burning softies

I recently added two 175 watt 10K halides to my 9 month old system. The system previously had two 110 watt VHO's (super actinic and 50/50). After about ten minutes the Tonga toadstools seemed to burn and not extend their polyps. I immediately turned the lights off. Is this unusual? How do I properly acclimate the toadstool and the other softies to the more powerful lights?

The softies I have are : Zooanthids, 2 gorgonians several mushrooms and several star polyps
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef Central Reef Central, LLC. Copyright 1999-2009