Reef Central Online Community

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community Archives > General Interest Forums > Reef Discussion

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01/12/2008, 01:54 AM
ssbreef ssbreef is offline
Registered Member
 
Join Date: May 2005
Location: Montreal
Posts: 812
Sulfur Nitrate filter results

I'm having a real problem with nitrates in my 225g. It's the first system I have ever tried to run without a refugium. I decided to give the H&S 110-F1000 Sulphur reactor a try.

I'd love to hear and see some results from people that have been running these reactors. Please post your comments, results and experiences good or bad.
__________________
180g inwall, 89Xturnover, Deltec Ap1004 Skimmer, Deltec PF1001 CR, Deltec KM 500S KS, Octopus 3000, AquaZone Ozone, 1218Watts-MH+VHO+T5, 120g sump, 77g Refuge
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef Central Reef Central, LLC. Copyright 1999-2009